Friday, 16 September 2011

You Are Not Currently Following Any Blog


Aiiya..kenapa pula jadi mcam ini..????
Can somebody help me??

Bila pergi dashboard slalu kan akan keluar update blog2 yang Lat'z follow...

Statement tu kata Lat'z tak follow any blog tp bila Lat'z pergi ke blog yang Lat'z dah follow...dan bila Lat'z tengok list follower blog yang Lat'z dah follow..ada pun Lat'z follow..

Boleh seseorang bagitau dan explain apa dah jadi serta apa patut buat??




Update : Dah dapat reading list blog yang difollow...but still in blur mode..(O.o)

6 comments:

Emilly Amisa said...

rilex~~~ blog emi pun slalu mcm tu~ :3 ntah napa...

Lady Diana @ Lat'z said...

@Emilly Amisayala..kejap ada kejap tiada..macam chipsmore la pula..

Pendamba Mawar said...

biasa la tu..da selalu cam tu.kihkih

Lady Diana @ Lat'z said...

@Pendamba Mawarow yaka?? hihi..

Lyssa Faizureen said...

ishk . benda sama lak jadi:'(

Lady Diana @ Lat'z said...

@Lyssa Faizureen ntah la nape pula bole terjadi..

Penaja Blog