Saturday, 10 September 2011

Message Dari Celcom


RM0. Plggn dihargai, mulai 15/9/2011. semua pembelian reload & pek permulaan prabayar akan dikenakan 6% cukai perkhidmatan yg berkenaan. Info : www.celcom.com.my

Itulah bunyi message yang dihantar oleh celcome kepada Lat'z petang tadi..
No komen..malas nak kata apa2 lagi..terima je hakikat tentang cukai 6% ni..(O.o)

10 comments:

ctk said...

ct pOn dapat gak mesej tuh...trus tutup,...nyampah ase..hOhO..

Chachos Cheezy Wedges said...

kurg kn msg n call laa... hahaha

Lady Diana @ Lat'z said...

@ctk
hehe...nampak sender dr celcom trus tutup..

Lady Diana @ Lat'z said...

@Chachos Cheezy Wedges Lat'z mmg jrg buat phone call..mmg jenis berjimat main sms je..call cuma utk emergency case je...

Emilly Amisa said...

ahhhhh~ brita ni la x best =.= tp i ada bc kat blog org laen tek... mcm blom konpem... hrp2 x jd trus~~~

Lady Diana @ Lat'z said...

@Emilly Amisa yala..Lat'z pun ada baca kat blog laen benda ni blum comfirm tp kalaucelcom dah hantar sms macamtu?? buka website celcom pun ada buat notis cukai 6% ni..

Emilly Amisa said...

@Lady Diana @ Lat'z klau mcm ni~~~~ nangis je la T.T

Lady Diana @ Lat'z said...

@Emilly Amisa nangis pun tak guna..terima je..lama2 biasalah...

Ain said...

Kalau yg gna School Pack kena
juga tak ek ?? Huuu janganlaaaa D:

Lady Diana @ Lat'z said...

@Ainssemua pengguna reload kena rasanya..Lat'z guna celcom UOX...

Penaja Blog