Saturday, 1 October 2011

SEGMEN HARIS KAITO : JOM TAMBAH FOLLOWER


Jom ramai2 join segmen Jom Tambah Follower ..
Klik kat banner atau Sini untuk join segmen..(^.^)

21 comments:

Misz Lieya said...

hai.. saya dari SEGMEN HARIS KAITO.
Jom siggah & follow... ;)

Atikah Nazirah said...

dah follow..dari segmen sama...:)

❤✿krOnic a.k.a dayah✿❤ said...

Salam perkenalan…chantik blOg
Dari segmen yang sama…
follow u
^^,

Wyna Nubies said...

As Salam,

wyna dari Segmen yang sama ^_^
datang sini nk follow anda

~SALAM UKHUWAH FILLAH ABADAN ABADA~

c nana said...

terjah sini dari segmen yg sama.. salam kenal :)

wanja said...

salam.. dri segmen haris kait0.. jaja dh f0ll0w awk.. sila f0ll0w sy jgk yew.. salam prknln...

saffiya_aleesya @ echa said...

salam perkenalan..echa pun dr segmen yang sama..jom kita sama2 tambahkan followers..echa dh follow blog awak dah..
jemput ler singgah n follow blog echa yer..

http://iniblogecha.blogspot.com

^^eKaTiKaH^^ said...

woot,woot singgah dri segmen haris...
nice to meet you :D

AQiLaH QeYLa said...

ai.. dtg dr segmen yg sama...
done follow..
slm knl.. :))

Run Away said...

..salam kenal..♥..;d

Diera Tekikushika said...

dtg dari segmen sama, jom g blog saya pulak =)

ceriteraliyana said...

hye3!! yana dengan tinkerbell datang dari segmen yang sama.

baru berkesempatan nak terbang2 sini..

salam perkenalan! ^^,

wanie wonek said...

hye. saya dari segmen yang sama jugak. sudah follow kamu. jom la terjah blog saya pulak :)

http://waniewonek.blogspot.com/2011/10/segmen-haris-kaito-jom-tambah-follower.html

----- ----- said...

mcm mane nk follow blog nie...

fieda said...

terjah dari segmen yg sama :)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/

nonyy said...

Salam perkenalan , Nony dari segmen yg sama ;)

Jom terjah Nony punya pula , follow youu ;)

http://chubychummy.blogspot.com/2011/10/segmen-haris-kaito-jom-tambah-follower.html

~ieda~ said...

aii...dr segmen yg sm jg..
done follow u...follow me back ya
salam pkenalan ^_~

http://beloggieda.blogspot.com/2011/10/segmen-haris-kaito-jom-tambah-follower.html

Ridzwan Mohamed said...

singgah sini.dr segmen same.

http://ridzwanzones.blogspot.com

fierul said...

dtg singgah sini dari segmen yang sama ..
jemput singgah blog saya ye :)

Tyratyra said...

Singgah dari segmen yang sama :)

lifeOftyra

SyiraSara said...

Fuhhh...bunga tiup salam blogger untk org disana..smoga sampai..kihkih..hai!

Penaja Blog