Wednesday, 14 September 2011

Lat'z Tukar URL Blog



Lat'z nak bagitahu yang tukar url blog

Url dahulu adalah 

http://er-lz.blogspot.com

Url sekarang adalah

http://ladydianablog.blogspot.com


Kenapa tukar??


Kawan Lat'z kata tiada identiti dan orang susah nak ingat url...(o.O)

14 comments:

Amoychanteks said...

kenapa tukar? tp url baru tuh nice lagii~~ :D

Lady Diana @ Lat'z said...

ow..tukar sbb kawan Lat'z kata tiada indentiti dgn menggunakan url "er-lz" tu...lagipun pelik je url tu..haha

My Name is Mar said...

Wah....
URL lebih matured!

faridah nazurah said...

jangan tukar2 link lagi tau :) hehe

✿cik tempe✿ said...

url baru tu lagi sesuai kot :)

Lady Diana @ Lat'z said...

@My Name is Mar ye ke?? hehe

Lady Diana @ Lat'z said...

@faridah nazurahok..takkan tukar lagi..(^.^)

Lady Diana @ Lat'z said...

@✿cik tempe✿ hehe..ye kan..

Emilly Amisa said...

hee~ yg br ni mcm cool je :3 and btul~~~ senang ingat...

Paris Hilton (M) said...

jgn tukar2 lg tau, url yg ini ok!

Lady Diana @ Lat'z said...

@Emilly Amisahehe..senang ingat kan?? :p

Lady Diana @ Lat'z said...

@Paris Hilton (M)ok Cik Paris..(^.^)

aimaniman said...

ye le.. ada nilai komersil sikit url baru sbb org klik nak taw pasal lady D tentu ada url adik... wow.. bess tu..

Lady Diana @ Lat'z said...

@aimanimanthanks..hehe

Penaja Blog