Friday, 16 September 2011

Gunakan Innit Untuk Mudahkan Anda Posting


Nuffnang ada menyediakan Innit bagi memudahkan kita menge'post' entry kita..
Bagi rakan blogger yang nak naikkan trafik..adalah digalakkan mengunakan Innit .
Apabila anda sudah 'add new post' dalam Innit..
anda postkan enrty anda ke  Twitter atau Facebook.
Sekiranya anda malas nak main post2..connectkan Twitter dengan Facebook iaitu setiap apa yang anda tweet di Twitter akan automatik post ke Facebook.

Bagaimana nak conncet Facebook dengan Twitter??



7 comments:

Pendamba Mawar said...

xpernah guna lagi sebab masih baru dengan nuffnang..:))

Lady Diana @ Lat'z said...

@Pendamba Mawaremm..Lat'z pun masih baru dlm dunia blog n br guna miggu lepas..hehe

Pendamba Mawar said...

Lady Diana @ Lat'zlagi baru rupanya...law senang2 pendamba tgok2 innit tu

Izyan Yan Cinnamon said...

saya pon x bapa nk tw pasai nu ni..sbb setiap kli saya cek duit dlm nu duet ttp nilai yg sama..

Izyan Yan Cinnamon said...

x meningkat pon duet tu..padahal ramai org yg klik iklan nu tu..

Lady Diana @ Lat'z said...

@Pendamba Mawarhehe..ok

Lady Diana @ Lat'z said...

@Izyan Yan CinnamonLat'z pun tak tau juga ttg duit nuff tu...tapi degn innit dpt tingkatkan pageview kita...

Penaja Blog