Sunday, 28 August 2011

Mega Giveaway by Yana , Arisa & Hanani


Hehe..Lat'z join GA lagi...suka2 je...tak la..mestilah berminat..sebab tu join..(^.^)
klik SINI untuk join juga k...





GA ini untuk blog yg comel..kemas & colourful...(^.^)
Bawah ini maklumat yang Lat'z ambik dari entry GA tersebut..
Harus comel ~Ton warna haruslah sesuai dengan tema blog untuk menampakkan blog anda lebih comel .
Kemass~Tulisan tu penting . ramai suka gune font udamojial lah ape lah kan .. lebih lebih lagi tulisan yang bersambung-sambung . serious aku kata.. tak kemas langsung !
~ Header tu penting jugak . kebanyakan orang suka letak gambar banyak-banyak . tapi tak reti nak susun elok-elok tu pasal lah orang tak berminat .
Colourful
~ Takmo lah colourful gila sampai crowded sangat pelanginya . yang pasti sedap mata memandang .
 Bawa ni senarai sponser & hadiah yang akan dimenangi..(^.^)

Afifah Farhan - 3 keychain sarawak dan 1 doodle -
Fana Logitech - full edit blog -
Olin Jamaluddin - Acessories 3 gelang tangan -
Yana - 5 Header
Hanani - full edit blog -
Nur syazwani - 3 necklace garden & contact lens -wajib like-
Arisa Dania - header dan full edit blog -
Fatin Nabilah - topup rm20 -
Miela Cjey - Topup RM15 -
Farahin - Full edit blog -
Cik Dil - 2 doodle boy and girl -
Scha Dayanti - 2 Header -
Na Niena - topup RM 18 -
Qay Shahimi - Header + Opening notes + GIF Photo -
Rara Tan - doodle as request -
Cik Zety - Doodle couple -
Lovely Fashion Stuff - 3 Helai baju -
Yana Elyana - 1 header + Promote blog 24 jam -
Nur husna - 2 header ada hover -
Fiqah Yassin - edit blogskin -
Apit - doodle -
Sarah Izzati - doodle bertudung -
Anis Athia - shawl dan t-shirt rm20 setiap satu -
Nadhirah Izzati - 2 header -

Syarat2 yang harus buat sebelum join : 

  • Follow blog Hanani , Dania and Yana ( untuk mengetahui informasi terkini )
  • Buat satu entry yang bertajuk Mega Giveaway by Yana Nickhun , Arisa Dania and Hanani
  • Tepek banner di atas dan linkan ke entry ini 
  • List kan semua sponsor2 ( WAJIB ) 
  • Tag 3 orang rakan ( pastikan mereka tahu ) 
  • Follow blog atau pun like page sponsor2 ni 
  • Komen di entry Yana
Cara nak menang :

  • Blog mestilah comel , kemas dan colourful . Janganlah terlampau banyak widget. Nanti , tak menang dan kami terus tekan [X] Maaf ye !
Senang je kan ? So , meh la join ramai2 . Biar gempak ini mega giveaway ! Senarai peserta akan diupdate tidak lama lagi . Giveaway ini akan ditutup pada 15 Okt 2011

Jom JOIN :) ! Klik sini untuk senarai peserta .

Lat'z tag 3 orang :






4 comments:

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Eh2, nme MissCt ad la.. Hehe

Lyssa Faizureen said...

hehhe . thnkss Tag Lyssa ;)

Lady Diana @ Lat'z said...

@MissCt a.k.a MuqDeqmestila ade...blog miss CT cute bah...(^.^)

Lady Diana @ Lat'z said...

@Lyssa Faizureenakak suka dengan blog Lyssa...cute...(^.^)

Penaja Blog