Sunday, 7 August 2011

Mana shoutbox Lat'z??


Kepada rakan2 blogger yang singgah...
Lat'z hide shoutbox Lat'z kat sebelah kanan..asal ada tengok logo blog Lat'z seperti di atas..em..tu le shoutbox Lat'z..hehe..(^.^)

Macam mana Lat'z hide shoutbox?? Lat'z ikut tutorial di sini 
Meh kita sama2 hide shoutbox & klik di sini untuk hide & klik di sini untuk letak gambar di sebelah shoutbox..

Ni yg best blogwalking..dapat ilmu dari rakan blogger yg lain..hehe..(^.^)

Kalau ada cadangan & idea ttg shoutbox Lat'z..bagitau yer..Lat'z pun nak buat perubahan ckit..masih tak cun la shout box tu..susah org nak cari kan?? cadangan amatlah dialu2kan..thanks..(^.^)

6 comments:

Emilly Amisa said...

time baca tjuk entri ni, ingatkan dh xda shoutbox =.= tp rupanya mc ada.... haha... td i dh komen pun kan~~~ yay! bestnya blogwalking~~~

Nizam Ijam said...

nasib bek malas shout..komen jer.. :P

Lady Diana @ Lat'z said...

emi..ni yg tgh nak cari idea macam mana nak tarik keluar ckit shoutbox tu supaya org tau..ni yg tgh download photoshop supaya buat dapt wording & org tau tu adalah shoutbox...(O.o)..masih byk perlu blajar..

Lady Diana @ Lat'z said...

nizam..sori ye..tgh tgh cari idea ni...(O.o)..ada idea ke??

amirah said...

nicee

Lady Diana @ Lat'z said...

Thanks amirah..(^.^)

Penaja Blog