Friday, 5 August 2011

Contest : Review blog dapat RM

Lat'z nak join contest yang dibuat oleh Cik Salwa..(^.^)
post cik Salwa adalah seperti di bawah..(Lat'z copy paste..hehe..)

Assalamualaikum semua! selamat petang. selamat berpuasa ♥


Alhamdulillah, GA yang lepas dah selesai. kali ni saya nak buat contest pulak. Contest ni sangat simple. syarat? tak ada. tak perlu follow, tak perlu like, tak perlu tag.kauorang cuma perlu review blog saya dalam satu entry dan hantarkan url dekat ruangan komen.


# patut review blog pink ni okay? 


Saya pilih pemenang ikut :
# Referrer tertinggi
# Review terbaik
# Peserta bertuah (random.org)


Hadiah : semua dalam bentuk Topup sebab saya malas nak pegi post barang. hee :p


# 1 Referrer tertinggi 
RM 35
# 1 Review terbaik
RM 15
# 2 Peserta bertuah (random.org)
RM 10 setiap seorang


Contest Tamat : 27/8/2011 tepat jam 4 petang.

Nota : 

# Contest terbatal sekiranya jumlah peserta kurang dari 30 orang.
# Pengunguman pemenang akan dibuat pada 27/8/2011, sejam selepas tutupnya contest.
# pemilihan referrer tertinggi ikut stats blog.
# sila review blog saya, bukan saya T.T 
# Saya takkan terima penyertaan dari blog contest/giveaway. sila guna primary blog

Untuk maklumat lanjut sila ke link di bawah :




2 comments:

salwaismail said...

er, mane reviewnya? :/
#thanks join :)

Panggil aku Han said...

datang jenguk2 sini..follow skali..heheh

Penaja Blog