Thursday, 11 August 2011

Check Performance Blog Anda



Sila klik Sini untuk check performance blog anda dengan secara details..(^.^)

Dari analisis yang dibuat oleh website tersebut.anda dapat mengubah dan membaiki blog anda...


Harap dapat membantu...(^.^)

9 comments:

GaRy™ said...

errr.... pasal shoutbox tuh, gary tengok disini :

http://wanhazel.blogspot.com/2011/05/tutorial-slide-float-shoutbox-with-cute.html

hehe... ^^

GaRy™ said...

dah check!! banyaknya benda tak kena kat blog gary~.. T^T

Lady Diana @ Lat'z said...

GAry : Thanks..td masa blogwalking Lat'z terjumpa ada tutorial tu..wan hazel punya juga..hehe..cuma cara shoutbox tu lain sikit keluar..ni pun dalam proses nak ubah lagi shoutbox tu supaya nampak menarik lagi...hehe..Thanks ya...em..pasal checking tu Lat'z punya punya ada juga benda tak betul...Tp bedasarkan apa yang Lat'z faham..bagi bloggers yg pentingkan traffic memang penting SEO ni..

nuruhuda_329 said...

nice info dear:)

iMBobo said...

sangat membantu! thanks ! :)

Lady Diana @ Lat'z said...

Saling berkogsi pengetahuan..(^.^)

C i k P i p i T e m b a m said...

nice info , nk try jugak ! hehe :)

Yana Farinha said...

hye... nice blog.. kite da folo awk... jom singgah blog kita.. www.duniasigadisberseliparhijau.blogspot.com

Cik Kuntum said...

nice tips...simple but useful

Penaja Blog