Monday, 12 September 2011

Lat'z Mendapat Tempat Dalam Tagline Blog Terbaik 2011


Lat'z berjaya mendapat undian sebanyak 52..
Ok la tu..dapat RM10..hehe..(^.^)
Thanks kepada admin yang menganjurkan aktiviti ini dan tidak lupa juga kepada mereka yang mengundi Lat'z dalam kontest tersebut..

Happy sesangat..mestilah happy kalau ada dapat hadiah.. (^.^)
Untuk pengetahuan semua..tagline blog lat'z adalah
"Talking With Hand"
Di bawah ni..header yang direka khas bagi menyertai kontest tersebut


Kenapa Lat'z pilih tagline tu..
sila klik entry di sini untuk mengetahui lebih lanjut ..(^.^)

Untuk maklumat mengenai keputusan tersebut

p/s: Rajin2kan diri ikut Contest @ Lucky Draw..(O.o)

6 comments:

Paris Hilton (M) said...

wahhh tahniah yeee....

Lady Diana @ Lat'z said...

ur welcome...Cik Paris pun rajin2lah join contest yg ada..Lat'z join pun suka2 & sambil tu support rakan blogger yg buat contest @ segmen..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

tahniah.. siap dap tagline gitu.. :) terbaik... talking with hand :)

Emilly Amisa said...

woah~ congratz~~~~~ :D

Lady Diana @ Lat'z said...

@Taufiq Arifin a.k.a. TopimagineThanks..(^.^)

Lady Diana @ Lat'z said...

@Emilly Amisaur welcome..(^.^)

Penaja Blog