Sunday, 11 September 2011

Hacked Other Facebook Account


Attention to all Facebook user..sekarang ni wujud beberapa orang yang hacked FB orang tau..kawan lat'z dah terkena di mana tiba2 je dia post something kat wall FB dia sedangkan bila ditanya sendiri dengan dia, dia jawab dia langsung tiada post apa2pun ayat yg pelik..

Bertambah pelik lagi tetiba je dia letak 'in a relatioship'..so bila ada kawan dia tanya dia melalui SMS telefon, dia kata dia langsung tak kenal dgn org yang "in a relatioship" dengan dia..bila baca wall post org tu kan..mmg nampak sangat FB dia kena hacked..

Tadi kazen Lat'z search youtube mengenai hacked FB account ni..dia terjumpa video yang membuat tutorial how to hacked FB account..kalau anda nak tahu lebih lanjut..pergi youtube dan taip
" how to hacked facebook account"
anda akan jumpa beberapa video mengenai hecked FB org..

Sini Lat'z nak bagi nasihat,,kenapalah nak hacked FB orang..apa yang anda dapat sekiranya hacked FB orang?? pastikan anda check FB anda dan tengok ada tak something happen..kot2 FB anda kena hacked oleh orang2 yang tidak mempunyai kerja lain sebab suka hacked FB orang..

Bagi Lat'z..orang suka ada buat kerja hacking2 ni memang dah tak ade kerja lain atau memang tiada kerja..apa yang kamu dapat?? Ada dapat duit soh ko kaya ka hacked FB orang???








4 comments:

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

ala hai...fb pun boleh kena ye!!

http://cayob.blogspot.com/

Lady Diana @ Lat'z said...

@C` Ayob-Ilmu Asas Hidupyup...kawan kepada kawan Lat'z dh kena hacked FB dia..

kizmyself said...

hack FB dapat apa eh?

Lady Diana @ Lat'z said...

@kizmyselfentah la...nak sabotaj orang la,bab tu org suka hacked FB orang..

Penaja Blog